Vágólapra másolva!
Ha a Stílusos Vidéki Szállodák egyikében szállunk meg, fényűző reggelire számíthatunk. És ha a helyszín és a szállás mellett az is fontos, hogy mi kerül a reggeliző asztalra, most egyetlen helyszínen kipróbálhatunk többet. A Stílusos Vidéki Szállodák Egyesületének tagjai a balástyai Platános Kúria kertjében mutatják be titkos házi receptek alapján készült kínálatukat.
Vágólapra másolva!

Ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, őrségi tökmagkrém, akácvirágos-mézes palacsinta citromos zsendicével, medvehagymás omlett batyu, erdélyi padlizsánkrém, vadmájas, Kisasszondi sajtválogatás, füstölt tokhal, rugelach, fürjtojás, füstölt csülökkrém, ibolya szörp, bodzás joghurt eperrel, zakuszka, friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor – ezeket a finomságokat ehetjük egész nap a Szeged melletti Platános Kúria 30 hektáros kertjében.

A Stílusos Szállodák Egyesületének szándéka, hogy az első VillásReggeli Fesztivállal megmutassák, mennyire jó legalább hétvégén együtt asztalhoz ülni, és nyugodtan, hosszasan indítani a napot finom ételek és italok mellett.

Forrás: Platános Kúria

A Platános Kúria házigazdái a finom ételek mellett kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal, és egész napos programokkal várják a vendégeket; még a medencés pezsgő- és fröccs-bárral is készülnek.

A helyszínre hozza reggeli kínálatát a polányi Babérliget Kúria, a köveskáli Káli Art Inn, a magyarszombatfai Kosbor Panzió, a noszvaji Nomád Hotel&Glamping, a lajoskomáromi Páskom Cottages és a szigetmonostori Rosinante Fogadó.

A reggeli ezen a napon 10-től egészen délután 5-ig tart, a kóstoló adagok 300-1500 Ft-ba kerülnek majd. A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött.