Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 100 fokra.
Verjük keményre a tojásfehérjéket, majd adjuk hozzá a cukrot, a tejfölt és a vaníliakivonatot.
Dolgozzuk jól össze.
Akkor jó, ha a krém sűrű, sima és krémes.
Végül adjuk hozzá az ételszínezéket ízlés szerint.
Töltsünk meg egy habzsákot a krémmel, tegyünk a végére 1 centiméteres átmérőjű csillagfejet.
Nyomjuk a krémet körkörösen egy sütőpapírral kibélelt tepsire, így formázva karácsonyfát.
A fákat megszórhatjuk szórócukorral.
Süssük egy órán át, majd kapcsoljuk le a sütőt, és hagyjuk teljesen kihűlni a habcsókokat.
Egy órán át mindenképp hagyjuk a sütőben, míg kihűl. Így gondoskodunk róla, hogy ne repedjenek meg a habcsók fenyők.
Amint teljesen kihűlt, már fel is szolgálhatjuk.