Krémes csirkés wrap, ami még a diétába is beleillik

Vágólapra másolva!
Egy egészséges életmód tippekről posztoló influenszer meghódította az internetet a krémes csirkés wrap receptjével. Az étel nemcsak ínycsiklandó, hanem alacsony kalória és magas fehérje tartalmú, így tökéletesen beleillik a januári diétába.
Vágólapra másolva!

Az újévi fogadalmakra vonatkozó statisztikák szerint nagyon sokan fogadják meg azt, hogy egészségesebben fognak élni, többet fognak mozogni és lefogynak.

Ha edzés utáni étkezésről van szó, a csirke a legjobb választás, mivel ez egy jó fehérjeforrás, amely nélkülözhetetlen az izmok helyreállításához és az immunrendszer működéséhez.

A csirkét sokféleképpen el lehet készíteni, Ellena Hoad, fitnesz-szakértő, a kedvenc krémes csirke wrap receptjét osztotta meg a követőivel, ami

adagonként csak 395 kalóriát tartalmaz.

@ellena_fit UNREAL MEAL PREP #mealprep#healthylunch#christmas#leftovers#healthyfood♬ Rollin' (feat. Burna Boy) - MIST

Hozzávalók (4 adaghoz):
340 g csirke
60 g cheddar sajt
100 g krémsajt
30 g tejföl
4 tortilla lap
Alacsony kalóriatartalmú olaj
Fajita fűszer
Só, bors
Spenót
Csemegekukorica
Fekete bab
Lime lé

Elkészítés:

A befűszerezett csirkét megsütjük, ezután felaprítjuk, és egy nagy tálba tesszük a spenóttal, a csemegekukoricával, a fekete babbal, a cheddarral, a lime levével, a krémsajttal és a tejföllel együtt. Alaposan összekeverjük a hozzávalókat, megtöltjük vele a tortillákat, majd összehajtogatjuk őket és egy serpenyőben vagy grillen pár percig sütjük mindkét oldalát.