Add meg a módját a kávézásnak!

Vágólapra másolva!
Tipikus filmes jelenet: a főszereplő a tágas amerikai konyhás nappalijában kortyolja tökéletes kávéját, a város a lába előtt fekszik, ragyogó napsütés vetül a felhőkarcolókra. Ha New York-i apartmant nem is tudunk ajánlani, abban segítünk, hogyan add meg a módját a kávézásnak.
Vágólapra másolva!
Forrás: Bravos

Kávégép: sokan a kotyogósra esküsznek, és már ezekből a kávéfőzőkből is lehet modernebb technológiájú darabot találni, de ha egy régebbi változatot használsz, inkább válj meg tőle, hiszen a magas hőmérséklet és nyomás miatt csersav oldódhat ki a kávéőrleményből, ami káros az egészségedre. Zamatosabb kávét készíthetsz, ha olyan gépet választasz, ami őrölni is tudja a kávét.

A kávé: mindenki ízlése más, ezért kísérletezz bátran! A Bravos kávécsaládban például megtalálod a kávé 3 alapvető fajtáját: a magas koffeintartalmú, 100% robusta, az aromákban és ízekben gazdag 100% arabica, és a kettő házasításából létrejövő zamatos, édes, cukor nélkül is fogyasztható Espresso kávét is. Ha megtaláltad a számodra legkedvesebbet, máris egy lépéssel közelebb kerülsz a tökéletes kávédhoz!

Tejhab: hidd el, a tejhab egy másik dimenzióba repít! Ha nincs a kávégépeden habosító, akkor szerezz be egy kézi habosítót pár száz forintért! A felmelegített tejet másodpercek alatt habos csodává varázsolhatod a segítségével. Ha van a gépeden habosító, akkor kicsit több lépésből áll a folyamat. Ha kíváncsi vagy rá, látogass el a www.ineedcoffee.hu/tudastar oldalra, ahol eláruljuk a tökéletes tejhab titkait!