Nem csak két hónap a Balaton

balatoni napkelte, hajnal, Keszthely
Vágólapra másolva!
Remek kezdeményezés: olyan honlap indult útjára, melynek célja a Balatonon működő és egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyek és látnivalók összegyűjtése.
Vágólapra másolva!

Az ingyenesen működő balaton365.info és a hozzá tartozó közösségi oldal előnye, hogy bárki, bármikor, térítésmentesen felteheti kedvenc balatoni létesítményét, legyen az szállás, étterem, cukrászda, borásza vagy más látnivaló. A feltöltő információkat adhat róla, segítve ezzel a tó szerelmeseinek tájékozódását a 365 napon át látogatható helyekről.

A feltöltött adatok hitelességét a folyamatos ellenőrzés biztosítja. A honlap fenntartói évente egyszer emlékeztető emailt küldenek az adatbázisban szereplőknek: ha nem érkezik két héten belül válasz, az adott vendéglátóhely automatikusan törlődik a rendszerből. Így biztosan naprakész tájékoztatást nyújt az oldal.

Eszünk, iszunk! Forrás: Kislaki.com

Számos olyan kitűnő, egész éven át nyitva tartó hely található a Balaton körül, amely azt bizonyítja, hogy

van igény a 365 napos szezonra. Itt már rég nem két hónap a szezon.

Ezt a fejlődést szeretnénk elősegíteni és felgyorsítani ezzel a honlappal” - mondta el Tóth Balázs ötletgazda.

Balatoni napkelte Forrás: Farkas Attila

A balatonlellei BL Yachtklub csapatának tagjai folyamatosan fejlesztik a honlapot, így hamarosan bárkinek lehetősége lesz kategóriák szerinti szűrésre, fényképalbum szerkesztésére illetve a véleményét is elmondhatja nyilvánosan mindenki a megosztott helyekkel kapcsolatban. A szervezők elárulták, a regisztráció és a térkép használata teljesen ingyenes, és az is marad.