Szicíliai bárányragu

Szicíliai bárányragu
Vágólapra másolva!
Elkészítési idő: 40 percHozzávalók:1,5 kg báránylapocka30 dkg vöröshagyma10 dkg fokhagyma15 dkg mascarpone30 dkg pecorino30 dkg koktélparadicsom15 dkg parázsburgonya2 dl olívaolajkakukkfű, rozmaring, bor, só, bors, fekete olívabogyóAz apróra vágott hagymán átpirítja a feldarabolt húst, hozzáadja a zöldfűszereket, felönti egy kevés borral, puhára párolja. Amikor megpuhult belekeverei a mascarponét.Megsüti a parázsburgonyát, a félbevágott paradicsomokat, a hússal tálalja és megszórja pelyhekrevágott pecorinóval, olívabogyót rak mellé.A receptet az Almárium Bisztrótól kaptuk.
Vágólapra másolva!