Vágólapra másolva!
A Hewlett-Packard több új, otthoni felhasználóknak szánt digitális fényképezőgépet, szkennert és egy tintasugaras nyomtatót mutatott be.
Vágólapra másolva!

A HP első újdonsága a 3420-as típusszámú Deskjet tintasugaras nyomtató, amellyel fotóminőségű nyomatok készítése is lehetséges prémium fotópapír használata esetén akár 2400x1200 dpi felbontásban. E modellt elsősorban otthoni felhasználók számára tervezték, ugyanis kis méretének, és felhajtható lapadagolójának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető a lakásban. A printer percenként 10 darab fekete szöveg-, vagy 8 színes oldalt képes kinyomtatni. Az új nyomtató mellett a gyártó bemutatta Premium High-Gloss Film elnevezésű, azonnal száradó fotópapírját, amely a korábbiaknál jobb képminőséget biztosít, ennek megfelelően professzionális felhasználásra szánják.

Három új digitális fényképezőgéppel is előrukkolt a napokban a HP, ezek a Photosmart 320, 620 és 720-as típusjelzést viselik. A Photosmart 320-as modell 2,1 megapixeles érzékelővel (CCD), és 8 MB belső memóriával, Secure Digital kártyák fogadására alkalmas csatlakozóval, és 3,8 cm-es átmérőjű LCD kijelzővel rendelkezik, továbbá négyszeres digitális zoommal látták el (optikai zoommal nem). A legfeljebb félpercnyi mozgókép rögzítésére is képes, négy darab AA elemről/akkumulátorról működtethető Photosmart 320 idén augusztus elején kerül piacra, ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 69900 forint.

Ugyancsak 2,1 megapixeles érzékelővel, de az előbbi modellnél bővebb tudással rendelkezik a Photosmart 620-as, amelyet háromszoros optikai, négyszeres digitális zoomal szereltek fel, és 4 darab ceruzaelemet vagy akkut igényel a működéshez.

Forrás: ORIGO

A fenti termékek mellett a Hewlett-Packard bemutatott három síkágyas lapolvasót (a Scanjet 4570c, 5500c, 5550c modelleket) is, melyek októbertől lesznek elérhetők a boltokban. További négy új alsókategóriás modell (a Scanjet 3500c, 3530c, 3570c és a 4500c) már most megvásárolható.