Elindult a Netizen.hu

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A tudatos és véleményformáló netezők legújabb honlapja a Netizenként regisztrálók véleményalkotását jutalompontokkal és nyereménysorsolásokkal honorálja. A bónuszpontok ajándékokra és vásárlási kedvezményekre válthatók be, többek között NetQuick internet-előfizetési csomagokra, FókuszOnline vásárlási kedvezményekre és számos ötletes ajándéktárgyra, ez utóbbira példa az egyénileg megtervezhető névjegykártya. Mindemellett egy egzotikus utazás is sorsolásra vár az első Netizenek számára.

Az ajándékokért cserébe a Netizenek rendszeresen szavazásokban vesznek részt, nem tesznek mást, mint kérdésekre válaszolnak: önkéntesen és nem robotpilótaként. A Netizenek a hazai online közvélemény aktív véleményformálói, olyan netezők közössége, akik válaszaikkal befolyásolják a hazai online tartalmak és szolgáltatások fejlődését, ugyanakkor kíváncsiak a többi hálózati polgár véleményére is.

Mindenki lehet Netizen, aki hozzáfér az internethez, és rendelkezik e-mail címmel, a részvételhez elég a regisztráció, néhány elérési és demográfiai alapadat megadása. A Netizen.hu oldalt az Axelero Internet és a BellResearch üzemelteti. A honlap az első olyan kezdeményezés online közösség összefogására, amelyben egy internetszolgáltató és egy kutatócég fogott össze marketing és közvélemény-kutatási céllal.