Együttműködik a Korridor és a Prím Online

Június végétől a Korridor Network portfóliójához tartozik a nagy múltú Prím Online informatikai portál. A megegyezéstől mindkét portálcsoport szolgáltatásai népszerűségének növekedését várja.

A megállapodás értelmében a Korridor Networkhöz tartozik a Prím több szolgáltatása, így a Letöltés.com, a cég digitális képtár-, valamint levelezőlista-szolgáltatásai. - A lépést a Prím részéről a szolgáltatások erőteljesebb promóciója, a Korridor részéről pedig a szolgáltatási kör bővítése motiválja - tudtuk meg Szutor Ferenctől, a vállalat online igazgatójától, aki hozzátette: a technikai megvalósítás részleteiről jelenleg is folynak tárgyalások a két cég között. Kelemen Gábor, a Korridor Network ügyvezető igazgatója elmondta: a honlapok integrációjának elkészültével a nyári időszakban már a portálok kialakításán, designján is látszani fognak a közös jelek. Emellett a két cég közötti megállapodás lényeges része, hogy a Korridor a Prímtől vásárolja a Korridor levelezőrendszerének technikai hátterét.

A hazai portálok látogatottságát mérő Webaudit június végétől méri a Korridor Network alá a Prím Online szolgáltatásait. Az auditszolgáltatás hétfői, június 30-i számai szerint a Korridor Networkön belül mind oldalletöltés, mind látogatás (session) tekintetében a második legjobb eredményt a Prím érte el.