Elektronikus ügyfélszolgálat az Andrássy úton

Vágólapra másolva!
Valóságos ügyfélszolgálati iroda nyílt több kormányzati hivatal közös finanszírozásában a fővárosi Andrássy úton. Az irodában az elektronikusan intézhetik ügyeiket az ügyfelek.
Vágólapra másolva!

Az irodában nyolc terminál áll az érdeklődők rendelkezésére, ahol az elektronikusan intézhetik ügyeiket a látogatók. Az Ügyfélközpont a Miniszterelnöki Hivatal, a Belügyminisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, valamint az Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Esélyegyenlőségi Minisztérium közös finanszírozásával jött létre - adta hírül a Magyarország.hu.

A Kormányzati Portál ügyfélkapuját már 42 ezren használják, a hatályos jogszabályok gyűjteményét eddig egymillió alkalommal böngészték, a rendszerben 50 ezer okmányirodai időpontfoglalást bonyolítottak, 253 ezer elektornikus adóbevallás született, és 21 ezren regisztráltak az e-felvételi rendszerébe. A most nyílt ügyfélszolgálati iroda vakok fogadására is készen áll: képernyőfelolvasó szoftver és Braille-írással készült prospektusok egyaránt található.

Az iroda Budapesten, a VI. kerületi Andrássy út 55-ben található.