Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Őszre várja a pletyka az új iPhone-t

Vágólapra másolva!
Júliusban kezdik meg az új iPhone gyártását, szeptemberre pedig a boltok polcaira kerülhet az iPhone 4-nél erősebb hardverrel rendelkező okostelefon.
Vágólapra másolva!

Nem csak az iskolakezdésre lehet várni idén szeptemberben, a Reuters forrásai szerint ősszel érkezik a legújabb Apple iPhone. A hírügynökség három forrása szerint az új készülék sokban fog hasonlítani a most is kapható iPhone-hoz, ám gyorsabb processzort szerel bele az Apple. A cég korábban már adott ki olyan frissítést, a 3GS-t, amely csak a készülék teljesítményét érintette, a külsejét nem.

Forrás: [origo]
Nyáron lesz egyéves az Apple saját processzorával felszerelt iPhone 4

Az Apple beszállítói júliusban és augusztusban kezdik az új készülékhez szükséges alkatrészeket szállítani a Foxconn tulajdonában álló Hon Hai Precision Industry összeszerelő üzemébe. A hírügynökség értesülései szerint az okostelefon borítását, érintőkijelzőjét és kameráját szállító cégektől kért új szállítmányokat az Apple a nyár végére.

Az elmúlt negyedévben 16 millió iPhone 4-et adtak el, az okostelefonból származik az Apple forgalmának egyharmada. A most kapható készüléket 2010 júniusában jelentette be Steve Jobs, azaz nyáron lesz egyéves a mobil.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről