A világ legcukibb akciókamerája

Polaroid Cube
Polaroid Cube
Vágólapra másolva!
A Polaroid apró strapakamerája pici, klassz a formaterve, és nem is drága.
Vágólapra másolva!

Retró kinézetű, strapabíró minikamera segíthet abban, hogy a mára jócskán megkopott Polaroid márkanév újra jól csengjen.

Olyan mint egy GoPro, csak cuki

A Polaroid Cube kamera leginkább egy GoPro akciókamerára hasonlít, ám sokkal jobb a formaterve, bár a vízben való használathoz ezt is átlátszó tokba kell helyezni, anélkül ugyanis csak az esőt viseli el. Viszont a kockaforma kütyü élei nem hosszabbak három és fél centiméternél.

Polaroid Cube Forrás: Polaroid



A beépített kamerája 124 fokos látószögű, és full-HD felbontású videót lehet rögzíteni vele. Nem csak motorra, biciklire vagy más sporteszközre lehet rögzíteni, akár kézből is használható.

Polaroid Cube Forrás: Polaroid



Mivel zsebben is könnyen elfér, tulajdonosa könnyen magával viheti bárhová: a felvétel a tetején lévő gombbal indítható. Egy gombnyomás - 6 megapixeles - fotót készít, kettő a videofelvételt indítja. A beépített akkumulátor egy töltéssel másfél órányi felvéetelt tesz lehetővé.

A Polaroid Cube Forrás: Polaroid

Nem csak cuki, olcsó is

A Polaroid amerikai webboltjában a Cube kamera nettó száz dollárba, vagyis nagyjából 25 ezer forintba kerül, és a fekete mellett vörös és türkizkék színben is meg lehet venni.