Horrorfilmet csinál az életünkből a játék

resident evil revelations horror videojáték
Vágólapra másolva!
A legdurvább horrornak mi vagyunk a főszereplői, csak egy okostelefon kell hozzá, és egy sötét lakás.
Vágólapra másolva!

A kiterjesztett valóság technológiáját használja az a játék, melyet egy amerikai fejlesztőcsapat hirdettek meg az IndieGogo közösségi finanszírozó oldalon. A csapat ambiciózus célt tűzött ki, állításuk szerint minden idők legfélelmetesebb játékát akarják megteremteni.

Az applikáció a Night Terror nevet kapta, és a telefon kameráján keresztül csinálna a környezetünkből egy brutális horror világot, ahol egy kislány megmentése és a túlélés a cél.

A játék teljesen feltérképezné és értelmezné környezetünket, és fotorealisztikus szörnyeket és egyéb horror elemeket jelenítene meg a lakásunkban, a borzalmak elől pedig nekünk magunknak kell elmenekülnünk. A Night Terror mögött egy négyfős fejlesztőcsapat áll, köztük Bryan Mitchellel, aki a népszerű Gears mobiljáték készítője.

A projektből még tizenegy nap van hátra, ezidő alatt szeretnék összegyűjteni a szükséges 70 ezer dollár (kb 20 millió forint) második felét . Várható megjelenési időpont még nincs, de akik legalább hetvenöt dollárral támogatják a játékot, szeptemberben kipróbálhatják egy korai változatát. A tervezett platformok között az Android és a Windows Phone is szerepel, de egyelőre csak az iPhone-t igérik biztosra, 5-től felfelé.