Ismét ingyen szerezhet be egy kiváló játékot

Beyond Good & Evil
Vágólapra másolva!
Októberben is folytatódik a francia Ubisoft játékkiadó harmincadik szülinapját ünneplő akció, melynek keretében a 2000-es évek elejének egyik legjobb akció-kalandjátéka szerezhető be teljesen ingyen.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft eddig olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé születésnapi akciójában, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell, a Rayman Origins és a 2014-es The Crew. Mindegyiket pontosan egy hónapig lehetett egy forint elköltése nélkül megszerezni, októberben pedig egy legendás játék, a 2003-as Beyond Good & Evil vált elérhetővé.

Ahhoz, hogy a miénk lehessen a program, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon mindössze két kattintással igényelni a játékot. Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja a Beyond Good & Evil-t, ami a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válik.

A Beyond Good & Evil egy klasszikus külső nézetes akció-kalandjáték, amiben a főhős Jade-et és szövetségeseit irányítva kell változatos ellenfeleket legyőzni, járműves feladatokat és fejtörőket megoldani, plusz fényképes bizonyítékokat gyűjteni a játék világát megszálló agresszív lények ellen.

A Beyond Good & Evil főszereplője Jade, aki fotóriporterként veszi fel a harcot az agresszív megszállókkal Forrás: Ubisoft

A program a maga idejében számos Év játéka-díjat is bezsebelt, és 2011-ben felújított HD-változat is készült belőle Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az ingyenjátékok sorozata a Beyond Good & Evil-lel nem ér véget, hiszen novemberben és decemberben újabb programok válnak majd ingyenessé, de ezekről a Ubisoft még nem rántotta le a leplet.