Késni fog a Galaxy S8 asszisztense

Smasung, galaxy, S8
Vágólapra másolva!
Jó eséllyel nagy sikert aratnak majd a Samsung idei csúcsmobiljai. A Galaxy S8, továbbá a picit nagyobb kijelzővel ellátott Galaxy S8+ bivalyerősek, képesek íriszleolvasással feloldani az Android zárolását, a hajlított és 18:9 képarányú megjelenítőiknek köszönhetően pedig egyedi hatást keltenek.
Vágólapra másolva!

A prémium telefonok nem csak a hardverükkel próbálják lenyűgözni a potenciális vásárlókat, a Samsung rengeteg erőforrás fordított a vadiúj Bixby hangasszisztensük kifejlesztésére is.

Az ötlet szerint a felhasználók teljes mértékben vezérelhetik majd a készülékeiket a Bixby-vel, azaz amit a kijelzőn koppintgatva megtehetnek, azt elméletileg hangutasítással is képesek lesznek elvégezni.

Ezen felül az asszisztens képes lehet magától releváns információkat szolgáltatni, például felhívhatja a „főnök" figyelmét az időjárás változására. Nem tudni, hogy a Bixby mikor tanulhat meg magyarul, első körben angol, spanyol, koreai és kínai nyelveken lehet majd vele kommunikálni.

Már nálunk van, már tesztelgetjük! Forrás: Origo

Az eredeti tervek szerint a fontos és egyedi szoftveres funkció az elvártnak megfelelően már a Galaxy S8-asok piacra kerülésekor elérhető lett volna.

A Samsung most csendben bejelentette, hogy sajnos az asszisztens már az első napján késni fog a munkából, az Egyesült Államokban konkrétan a „tavasz későbbi felében" aktiválják majd a Bixby-t.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!