Már PlayStation-hitelkártya is van

sony playstation hitelkártya bankkártya capitol one
Már PlayStation-hitelkártyát is kínál a Capitol One bank
Vágólapra másolva!
Sejthetően az Egyesült Államokban vezették be az innovációt.
Vágólapra másolva!

Szokatlan bejegyzés került ki néhány napja az egyesült államokbeli hivatalos PlayStation blogba: a Sony nagy lelkesedéssel közölte, hogy az országban élők immáron PlayStation-hitelkártyát is szerezhetnek maguknak. A fizetőeszköz VISA-alapú, a Capitol One bank ügyfelei számára érhető el.

Már PlayStation-hitelkártyát is kínál a Capitol One bank Forrás: Sony

Az efféle együttműködések esetében megszokott módon a PlayStation-hitelkártya egy jutalomrendszerhez kapcsolódik, az ezzel kifizetett vásárlások után a PlayStation Store-ban beváltható jutalompontok járnak. A kártyával rendelkezők egy kérdőív kitöltése után továbbá 10 százalék kedvezményt kaphatnak a PlayStation Music, a PlayStation Now, és a PlayStation Vue előfizetések árából.

A kártyának nincs éves fix díja, de persze az érdemi kedvezményekhez persze rengeteg pénzt kell vele költeni.

A jutalomrendszer egy szorzós szisztéma alapján működik: általánosságban véve a vásárlások után 1× szorzóval járnak a pontok, míg a telefonszámlák kifizetése 3× szorzójú tevékenység. A legmagasabb szorzó az ötszörös, ez két esetben jár: mikor a PlayStation Store-ben vásárol az ügyfél, továbbá mikor Sony termékeket vesz közvetlenül a cégtől, vagy valamelyik hivatalos viszonteladójától.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!