Őszi borhűtő kisokos, nem csak ínyenceknek

2018.09.10. 06:26

Ajánlott termékek

Hyundai VIN 6: Akár egy kisebb garzonba vagy szobába is ideális lehet kompakt kialakítása révén. Lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását 8-18 °C között akár 6 db, 8x33 cm maximális méretű boros üvegre. A borhűtő érintő vezérlése nagyon könnyű és gyors, az aktuális belső hőmérsékletet a kék háttér világítású LED kijelzőn mutatja. Félvezető hűtőrendszere a csendes működést vibrációk nélkül biztosítja.

Hyundai VIN 6.Forrás: Origo

Még több információ a termékről.

Klarstein Barolo: A Barolo 16 palack bor vagy pezsgő elraktározását teszi lehetővé fektetett állapotban. A vezérlés egy érintésérzékeny panel segítségével történik, az üvegeket pedig kímélő kék LED világítja meg. A különféle temperáló zónák segítségével egyszerre különböző fajta borok is tárolhatóak benne tökéletes körülmények között. A hőfok 7 és 18 Celsius fok között állítható be!

Klarstein Barolo.Forrás: Origo

Még több információ a termékről.

Candy CCV 150 EU: Ez a szabadonálló borhűtő már egy tekintélyes méretű darab, hiszen akár 42 darab 0,75 literes üvegnek is jut benne hely. Az éjfekete termék polcai krómból készültek, a megjelenése pedig emiatt roppant elegáns. A világításról LED-ek gondoskodnak, a vezérlés mechanikusan történik.

Candy CCV 150 EU.Forrás: Origo

Még több információ a termékről.

CASO WineDuett 21: A 21 üveg eltárolását szavatoló, két zónás borhűtő felső részét 7-18°C közötti, míg az alsót 10-18°C közötti hőmérsékletre lehet beállítani. Az ajtót UV-filterrel ellátott üveg fedi, az alkalmazott Peltier hűtőrendszernek köszönhetően rendkívül pontosan szabályozható a hőmérséklet, és mivel nincsenek mozgó alkatrészei, nagyon kicsi a meghibásodás esélye.

CASO WineDuett 21.Forrás: Origo

Még több információ a termékről.

Miele KWT 6321 UG: A német cég a háztartási gépek Rolls Royce-a, így nem csoda, hogy ez a masina is az abszolút luxuskategóriát képviseli. A 34 palack tárolását biztosító KWT 6321 UG típusszámú készülékben két szeparált zónát alakítottak ki, amelyek hőmérséklete egyedileg szabályozható. A belső fényről LED-ek gondoskodnak, a tárolópolcok pedig kihúzhatók. A terméket ellátták egy Active AirClean szűrőrendszerrel, amely gondoskodik a kellemetlen illatok távoltartásáról, az ajtó üvege pedig természetesen ellenáll az UV sugaraknak.

Miele KWT 6321 UG.Forrás: Origo

Még több információ a termékről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Előző
  • 1
  • 2
Következő