Tömeggyártásba kerülhetett az Apple AirPower

apple aipower vezeték nélküli töltő
Apple AirPower
Vágólapra másolva!
A vállalat még 2017 szeptemberében jelentette be a vezeték nélküli töltőt.
Vágólapra másolva!

Ritkán szokott olyan termékeket bejelenteni az Apple, amelyek várhatóan nem lesznek néhány héten belül elérhetőek, azonban a vezeték nélküli töltésre képes iPhone 8 és iPhone X mellett a cég csak leleplezte annak idején a saját vezeték nélküli akkutöltőjét is. Az AirPower érdekessége, hogy szimultán lehet vele tölteni egy mobilt, egy Apple Watchot, továbbá egy pár AirPodsot.

Apple AirPower Forrás: Apple

Konkrét megjelenési dátumot és várható árat nem adott meg az Apple, csupán annyit közölt, hogy valamikor 2018-ban kerül piacra a termék. Eredetileg arról suttogtak a források, hogy márciusban jöhet a töltő, azonban a mai napig sem sikerült elérhetővé tennie az Apple-nek, állítólag túlmelegedési problémák miatt kellett folyamatosan halasztani a kiadását.

Most fenntartásokkal kezelendő, de remélhetően igaznak bizonyuló pletykával állt elő a ChargerLAB: egy megbízhatónak tartott forrása szerint a kínai Luxshare Precisionnél elkezdődött az AirPower tömeggyártása. Ez a vállalat készíti az Apple számára az AirPods fülest és a hivatalos USB-C kábeleket is.

Ha igaz a hír, akkor az Apple rövidesen bejelentheti a termék árát, és persze a piacra dobásának az időpontját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!