Eszement tempóban frissít az LG gamer monitora

lg ultragear 27gl850g gamer monitor nvidia gsync
LG UltraGear 27GL850G
Vágólapra másolva!
Bemutatkozott az UltraGear család eddigi legkisebb tagja.
Vágólapra másolva!

Újabb modellel bővült az LG kifejezetten gamereknek szánt, rendkívül magas képfrissítési sebességre képes UltraGear monitorcsaládja. Az eddigi 38 és 49 hüvelykes modellek rengeteg játékos számára túlságosan nagynak és drágának bizonyulhatnak, így a cég mérnökei most racionálisabb vizekre evezve elkészítették a széria legkisebb tagját.

LG UltraGear 27GL850G Forrás: LG

Az LG UltraGear 27GL850G modellbe 27 hüvelykes és 2560×1440 pixeles Nano IPS megjelenítő került. Ez alapértelmezetten 144 Hz-es sebességre képes, de az OSD menüjében manuális aktiválható a 160 Hz-es mód is,

ilyenkor másodpercenként 160 alkalommal frissíti a kijelző képét a monitor.

További plusz pont, hogy 30-160 Hz tartományban támogatja az NVIDIA G-Sync adaptív képfrissítési technológiát, így modern GeForce videokártya használata esetén szuper sima lehet a játékok mozgása.

LG UltraGear 27GL850G Forrás: LG

A monitor fontosabb és ismert tulajdonságai közül kiemelendő még a vízszintesen és függőlegesen is 178 fokos betekintési szög, az 1000:1 kontrasztarány, a szinte kávamentes kialakítás, továbbá a Sphere Lighting 2.0 hangulatvilágítás. Portokból is kapott pont eleget a megjelenítő: HDMI, DisplayPort, több USB 3.0, továbbá fejhallgató-kimenet található rajta.

Egyelőre nem tudni, hogy mikortól és mennyiért lesz kapható a monitor.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!