Nem akadályozza a mérete a ZOTAC gamer gépét

zotac zbox magnus ec52070d minigép minipc gamer számítógép
ZOTAC ZBOX Magnus EC52070D
Vágólapra másolva!
Jóval erősebb a legtöbb játékosoknak szánt asztali PC-nél.
Vágólapra másolva!

A ZOTAC évek óta árul miniszámítógépeket a legkülönfélébb feladatokra, a sima internetezős modellektől a vérbeli gamer gépekig bármit képes becsomagolni az apró dobozkáiba. A legújabb modelljét a ZBOX Magnus EC52070D névre keresztelte, és a 23×20×13 centis eszköz képes lepipálni teljesítményre a nagy és agyonvilágított házakba bújtatott gamer gépek jókora részét.

ZOTAC ZBOX Magnus EC52070D Forrás: ZOTAC

A minigépbe hatmagos Intel Core i5-8400T processzor és 6GB GDDR6 memóriával ellátott NVIDIA GeForce RTX 2070 grafikus vezérlő került. Ezek bőven elegek a legújabb játékok 2560×1440 pixeles felbontásban való futtatására, kevéssé fájó megkötésekkel akár a 4K felbontású játék is szóba jöhet.

ZOTAC ZBOX Magnus EC52070D Forrás: ZOTAC

A ZBOX Magnus EC52070D alapmodellje memória, háttértár és operációs rendszer nélkül kerül majd forgalomba. A vevők maximum 32 GB DDR4-2666 memóriát, egy M.2 SSD-t, továbbá egy SATA SSD-t szerelhetnek bele. Az alaplapjának két memóriafoglalata a laptopokban használt SO-DIMM típusú, maga a gép pedig csavarhúzó nélkül szerelhető.

ZOTAC ZBOX Magnus EC52070D Forrás: ZOTAC

A termék további érdekesebb tulajdonságai közül kiemelhető, hogy a két darab gigabites Ethernet-portjának az egyike Killer chipet használ, támogatja a Bluetooth 5.0 és WiFi ac szabványokat, a hat darab USB 3.1 Gen2 kapujának az egyike USB-C kimenetű, rendelkezik kártyaolvasóval és kompatibilis a népszerű VR-headsetekkel.

Sajnos a ZOTAC egyelőre nem árulta el a következő hetekben széles körben elérhetővé váló gamer minigépének kezdőárát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!