Készül a Disney nukleáris fegyvere

Micimackó
Winnie l Ourson Bienvenue dans la foret des reves bleus Winnie the Pooh 2011 Real Steve Anderson et Don Hall. COLLECTION CHRISTOPHEL Walt Disney Pictures / Walt Disney Animation Studios; Winnie l Ourson Bienvenue dans la foret des reves bleus Winnie the Pooh 2011 Real Steve Anderson et Don Hall. COLLECTION CHRISTOPHEL Walt Disney Pictures / Walt Disney Animation Studios
Vágólapra másolva!
Csak a saját streamelőjéből lesznek elérhetőek a tartalmai.
Vágólapra másolva!

Hadiösvényre lép idén a videostreamelők piacán a Disney. A tervek szerint a vállalat elsőként az Egyesült Államokban még szeptemberben el fogja indítani a teljesen saját, havidíjért cserébe elérhető Disney+ szolgáltatását, ezzel párhuzamosan pedig eltünteti a Netflixről a tartalmait. Ez közel sem újdonság, a Disney+ elindítását még 2017-ben jelentette be a cég, bár a szolgáltatás végleges nevét csak tavaly sikerült kitalálni, minden bizonnyal hosszas fejtörés után.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Collection Christophel/Walt Disney Pictures

Bob Iger vezérigazgató a napokban megerősítette a Disney részvényeseinek, hogy minden a tervek szerint halad, így szeptemberben tényleg elérhetővé válhat a Disney+. Az indulásakor majdnem az összes a Disney által valaha készített saját film és sorozat elérhető lesz rajta, nem sokkal később pedig tényleg teljessé válik majd a kínálata.

Mindennek a tetejébe idővel a Disney+ válhat a Pixar, a Marvel, továbbá a Star Wars digitális otthonává is.

Iger beszámolója szerint a 21st Century Fox röpke 71,3 milliárd dollárért való felvásárlása is jól halad, így kézenfekvő volna, ha idővel a gigavállalat megfelelő tartalmai is felbukkannának a Disney+ kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!