A YouTube és a Spotify is kedveskedik a Galaxy S10-tulajdonosoknak

Vágólapra másolva!
4 és 6 hónapos prémium csomag jár a Samsung csúcskészülékek vásárlóinak, de sajnos nem mindenhol.
Vágólapra másolva!

Az előrendelésekkel kapcsolatos hírekből mostanra kiderült, hogy a Samsung Galaxy S10 szériája nagy slágernek számít, még a magas vételárak ellenére is.

A vásárlást a Samsung és a kereskedők a világ számos országában különféle akciós ajánlatokkal, ajándék Galaxy Buds fülhallgatóval vagy kedvezménnyel ösztönözték. Bár pénteken megjelentek a boltokban az újdonságok, ennek ellenére továbbra is újabb és újabb akciók bukkannak fel.

A Samsung például két nagyágyúval is együttműködik a streamingpiacról. Amerikában a Galaxy S10e, Galaxy S10 és Galaxy S10+ vásárlóinak fél évig jár ingyenesen a Spotify prémium előfizetési csomagja.

Forrás: YouTube

Emellett a vásárlók 4 hónapig reklámmentesen élvezhetik a YouTube-ot is, ez az ajánlat már globális érvényű. Sajnos azonban csak akkor használható ki, ha az adott országban hozzáférhető a YouTube Premium. Magyarországon nem az.

A YouTube-ajánlat mindenesetre a Galaxy Fold és a Galaxy Tab S5e készülékekre is kiterjed a jövőben, illetve minden tovább új Samsung Galaxy készülék aktiválásához jár majd két hónapos bónusz, de csak az új YouTube Premium felhasználóknak (aki viszont nem mondja le a második hónap vége előtt a csomagot, annak automatikusan kiszámlázzák a következő hónapot).