Később jön PC-re a Death Stranding

bestgame2019
Death Stranding (PS4) - A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell valahogy újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Nagyon különleges anyag.
Vágólapra másolva!
Az otthoni munkavégzés miatt el kellett tolni a kiadását.
Vágólapra másolva!

Rossz hírt kaptak a Hideo Kojima legújabb fura játékára tűkön ülve várakozó számítógépes játékosok, el kellett csúsztatni a jelenleg csak Sony PlayStation 4 konzolon játszható Death Stranding pár hete bejelentett megjelenését. Szerencsére nem sokkal, a jelenlegi tervek szerint június eleje helyett 2020. július 14-én jön majd a játék, azaz másfél hónapnyi plusz időt kaptak a portolását végző fejlesztők.

Death Stranding (PS4) - A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell valahogy újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Forrás: Kojima Production

A Kojima Productions szerint a problémát a koronavírus-járvány okozza, az otthoni munkavégzésre való átállás megnehezítette a számítógépes verzió elkészítését. A stúdió elnézést kért a rajongóktól a helyzetért, és megköszönte a támogatásukat.

A Death Stranding számítógépes változata az Epic Games Store-ban és a Steamen is kapható lesz, mindkét digitális boltban egyszerre jelenik majd meg. A PC-s kiadás extrái közül kiemelhető megfelelő beállítások mellett egy kicsit szebb grafika, a limitálatlan képkockasebesség, továbbá az ultraszéles monitorok támogatása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!