Hackelés áldozata lett a Naughty Dog

the last of us part II naughty dog videojáték sony playstation
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Betörő szivárogtatta ki a The Last of Us Part 2 videókat.
Vágólapra másolva!

Április végén óriási csapást szenvedett el a Sony és a Naughty Dog, kiszivárogott a The Last of Us Part II számos a sztorit taglaló átvezetője. Az idei év egyik legtöbbek által várt játéka lévén ez óriási port kavart, a rajongók kénytelenek aktívan kerülni a videókat, bár szerencsére már csak olyan másfél hónapot kell várniuk a PlayStation-exkluzív cím megjelenésére.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

A kiváló kapcsolatokkal rendelkező Jason Schreier játékújságíró most két a szivárgással kapcsolatban közvetlen információkkal rendelkező forrásra, továbbá a Naughty Dog alkalmazottjaira hivatkozva azt állítja, hogy

hackelés történt.

A még tartó belső vizsgálat eddigi megállapításai alapján a hacker talált egy sebezhetőséget a Naughty Dog egyik korábbi játékához kiadott patchben, és azt kihasználva be tudott lépni a fejlesztőcég privát szerverére, onnan származnak a videók.

További érdekesség, hogy az átvezetők feltehetően a játék egy korai változatából származnak, így a végleges kiadásban látható átvezetőktől némileg eltérhetnek, bár a Naughty Dog egy korábbi tweetje alapján tartalmilag valószínűleg azonos a két változat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!