Nem dobja piacra a feltekerhető képernyős mobilját az Oppo

Vágólapra másolva!
Az Oppo óvatos, további piackutatásokat akar, mielőtt élesben is előállna egy feltekerhető képernyős mobillal.
Vágólapra másolva!

Nagy figyelmet generált magának az Oppo, amikor az idei innovációs rendezvényén, megelőzve az LG-t, bemutatott egy feltekerhető képernyős mobilt, az Oppo X 2021-et. A készülék belső motorokkal tudja be- és kitekerni a feltekerhető képernyőt, azonban már a bemutatón hangsúlyozta a gyártó, hogy ez egy koncepció, egy technológiai demó.

Forrás: gizmochina

Most külön felhívta a figyelmet a gyártó arra, hogy az is marad, mert effajta készüléket nem terveznek sorozatgyártásba küldeni. Szerintük ennek ellenére irányt mutathat a forma a jövőre nézve, de mielőtt ilyesmivel próbálkoznának, komoly piackutatásokra van szükség.

Mivel az effajta mobilok vételára egészen horribilis, eközben pedig a kijelző nagyon sérülékeny, vélhetően attól fél az Oppo, hogy jelenlegi formájában csúfos bukás lenne az ilyen mobil.

Nagy kérdés, hogy a gyártók a jövőben elő tudnak-e állni ellenálóbb összehajtható képernyőkkel és dizájnokkal, illetve, hogy a vételárakat sikerül-e vállalható szintre csökkenteni. Az LG márciusban mutathatja meg, hogy mire jutott ilyen téren.