Klasszik csúcsmobil az LG V60 ThinQ 5G

lg v60 thinq
LG V60 ThinQ
Vágólapra másolva!
Ehhez is lesz második érintőkijelzőt tartalmazó tok.
Vágólapra másolva!

Csendben az LG is bejelentette az idei csúcsmobilját. A V60 ThinQ 5G a méregdrága Sony Xperia 1 II modellnél is klasszikusabb megoldás, bár a hírek szerint attól eltérően jóval ezer euró alatt fog kezdődni, ami jó hír az olyanoknak, akik egy sallangmentes, de erős mobilra vágynak.

LG V60 ThinQ Forrás: LG

A V60 ThinQ 5G talán legnagyobb érdekessége, hogy a tavalyi V50 ThinQ és G8X ThinQ telefonokhoz hasonlóan vásárolható lesz hozzá egy másodlagos érintőkijelzőt kínáló tok, így tabletes jelleggel is használható.

LG V60 ThinQ Forrás: LG

A tokban ugyanolyan 6,8 hüvelykes és 2460×1080 pixeles OLED kijelző található, mint a telefonban, plusz a külső felén van egy monokróm kijelző is, főként az idő kényelmes megtekintésére.

LG V60 ThinQ Forrás: LG

Az új csúcsmobilban 5G modemmel párosított Qualcomm Snapdragon 865 rendszerlapka dolgozik, 8 GB memória, és akár 256 GB beépített háttértár mellett. A tárhely papíron akár 2 terabájtos memóriakártyával is bővíthető, így nem lesznek bajban az olyanok, akiknek rengeteg helyre van szükségük.

LG V60 ThinQ Forrás: LG

A készülék további érdekességei közül kiemelhető a 10 MP-es előlapi kamera, a ToF-szenzorral kiegészített 64+13 MP-es (normál és széles látószögű) hátlapi kamerarendszer, a 32 bites Hi-Fi digitális-analóg konverter, a négy mikrofon, a sztereó hangszórópár, a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, továbbá az 5000 mAh-es akku.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!