Hogyan segítheti a vállalkozásod egy online időpontfoglaló?

Vágólapra másolva!
A vállalkozást vezető személyek mindig örülnek az olyan lehetőségeknek, amelyek támogatják a vállalkozásukat. Az YCLIENTS is ebből a célból jött létre. Az YCLIENTS olyan fejlett technológiákat kínál, amelyeknek valóban egy a célja: magasabb szintre emelni vállalkozásokat. Az egyik ilyen megoldás, az online időpont foglalási modul.
Vágólapra másolva!
Forrás: yclients.com/hu

Naponta ma már 160 000 ezer szakember használja, havonta több mint 10 millió időpontfoglalást rögzítenek, illetve havonta több mint 15 millió SMS –és e-mailértesítést küldenek ki. Az YCLIENTS csapatát több mint 180 fős szakértői gárda erősíti és az YCLIENTS-nek ma már több mint 25 000 ügyfele van 45 országból. Magyarországon 2019 óta van a piacon teljes magyar szakértővel és ügyfélszolgálattal.

Az online időpont foglalóval több az ügyfél

A vállalkozásoknak ma már elengedhetetlenül fontos, hogy legyen egy dizájnos weboldaluk. Egy olyan weboldal, amely felkelti az emberek érdeklődését, hiszen csak akkor időznek egy weboldal böngészésével az emberek, csak akkor kíváncsiak egy – egy vállalkozásra, szolgáltatóra, ha a weboldala érdekes, izgalmas, figyelemfelkeltő.

Az emberek többsége ma már az online tér minden előnyét szeretik kihasználni, így időpontot is szeretnek online foglalni, legyen szó egy - egy szépségszalonba, orvosi rendelésre, személyes vagy csoportos edzésre, autószerelőhöz, vagy akár egy autómosóba való bejelentkezésről. Ha a telefonon történő időpontkérést túl macerásnak gondolják, ha nincs időpontfoglaló, tovább görgetnek vagy keresnek, ezért ma már mindenképpen meg kell fontolni a vállalkozásoknak, hogy a vállalkozásukhoz kötődő weboldalt mire és miért használják.

Ez már csak azért is lényeges, hiszen az YCLIENTS időpont foglalót ezen az oldalon is el lehet helyezni. A modul könnyen elhelyezhető és a vállalkozás weboldalának arculatához könnyedén testre szabható. Az online időpontfoglalás tökéletes választás a különböző vállalkozások számára, hiszen a weboldalba integrálható modul segítségével a szolgáltatást igénybevevő személyeknek lehetősége van az interneten keresztül bárhol és bármikor a nap 24 órájában időpontot foglalni a vállalkozásod szolgáltatásaira.

Forrás: yclients.com/hu

Az online időpont foglaló megnöveli a vállalkozásod imidzsét

Az online időpont foglaló jelentősen megnöveli a vállalkozás imidzsét, hiszen az emberek ma már jobban kedvelik, ha online módon választhatják ki a kívánt szolgáltatást, a szakembert és az időpontot, és mindezt, fölösleges egyeztetések nélkül. Az emberek azért is szeretik az online időpontfoglalást, mivel ily módon akkor is tudnak időpontot foglalni, amikor telefonon már nem, azaz a nap 24 órájában lehetőségük van az időpontfoglalásra. Az emberek igényei változnak és a vállalkozásoknak is lépést kell tartani a megváltozott igényekkel.

Az online időpont foglaló, mint hirdetési reklámfelület

Az online időpont foglalási modul tehát könnyen integrálható a weboldal interfészébe és már önmagában is egy kiváló reklámfelületnek számít. A modul nem csak a weboldalra telepíthető egyszerűen, hanem a vállalkozás közösségi oldalaira és a partnerek weboldalaira is. Másik előnye, hogy bármilyen eszközről használható. Ráadásul a közösségi oldalakra telepített online időpont foglalási modul növeli az értékesítések számát és csökkenti a bejelentkezések idejét.

Az online időpont foglaló segít kitűnni a konkurencia közül

A vendégek garantáltan imádni fogják, hogy bárhonnan, bármikor időpontot tudnak foglalni a szolgáltatásaidra. Ezzel máris kitűnhetsz a konkurencia közül, hiszen olyan lehetőséget biztosítasz ezzel az embereknek, amelyet a többiek nem. A vendégek érezni fogják, hogy ők is fontosak, hiszen ma már egyre többen szeretnek online időpontot foglalni és egyre többen ódzkodnak a telefonos időpontfoglalástól.

Az online időpontfoglaló tanfolyamszervezésnél is előnyös

Mai megváltozott világunkban egyre többen szerveznek online tanfolyamot, mivel ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy kerüljük a személyes kontaktusokat. Az YCLIENTS-nek köszönhetően a jelentkezők már online is jelentkezhetnek a meghirdetett tanfolyamokra és akár már online is lehetőségük van a tanfolyam előleget vagy annak teljes összegét rendezni. A tanfolyam részleteivel, az utalás sikerességével kapcsolatban pedig SMS –és e-mailértesítéseket is küldhetsz a tanfolyamra jelentkezőknek. Bővebb információkat az yclients.com/hu oldalon olvashatsz.