Személyes jelenlétű lehet a Mobile World Congress

5G mobilhálózat
Visitors walk past a 5G logo during the Mobile World Congress on the third day of the MWC in Barcelona, on March 1, 2017. Phone makers will seek to seduce new buyers with artificial intelligence functions and other innovations at the world's biggest mobile fair starting today in Spain. / AFP PHOTO / Josep Lago
Vágólapra másolva!
Február utolsó napján kezdődhet a barcelonai mobilos kiállítás.
Vágólapra másolva!

A múlt héten megrendezett Consumer Electronics Show után szinte nyakunkon van a következő nagy világkiállítás, a hazánkban gyakran Mobil Világkongresszus néven emlegetett Mobile World Congress. A szervező GSM Association ügyvezető igazgatója a rendezvény webhelyén közölte, hogy a tervek szerint február 28. és március 31. között klasszikus formában kerülhet megrendezésre a barcelonai show.

MWC 2017 Forrás: AFP/Josep Lago

John Hoffman állítása szerint járványidőszakban különösen fontos a felelősségteljes vezetés, amely egyszerre inspirálja a távközlési iparág, a társadalom és a gazdaság fejlődését, miközben biztonságban tartja a közösségeket. Ebből fakadóan úgy gondolja, hogy csak a spanyol hatóságok aggályai késztethetik a tömegrendezvényes terveinek megváltoztatására a Mobil Világkongresszus szervezőit.

Magyarán ha nem tiltják be az MWC 2022 megtartását a spanyol hatóságok, akkor idén is klasszikus tömegrendezvény lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!