Íme a számítógépes Uncharted megjelenési dátuma

uncharted 4 sony playstation 4 videojáték naughty dog
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Rögtön négyféle hivatalos gépigény is járt a kiadási dátum mellé.
Vágólapra másolva!

Nem kell már sokat várniuk az akció-kalandjátékok számítógépeken játszó kedvelőinek az eddig PlayStation-exkluzív Uncharted-széria debütálására, a Naughty Dog tájékoztatása szerint 2022. október 19-én debütál a platformon az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A PlayStation 5-re már kiadott csomag az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy játékokat tartalmazza.

A játékcsomagot az Epic Games Store és a Steam digitális boltokban tudják megvásárolni a gamerek, az előbbiben 16 990 forintot kér érte a Sony, míg az utóbbiban 49,99 euró az ára, ami jóval magasabb 20 ezer forintot jelent. Az áruházak közti árkülönbség szokatlan, ezek szerint az Epicnél regionális magyar árazást, míg a Steamen általános európai árazást alkalmaz a Sony.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection hivatalos gépigényei a megcélzott felbontások, beállítások és képkockasebesség függvényében Forrás: Naughty Dog

A megjelenési dátum bejelentésével párhuzamosan beállításoktól függően rögtön négyféle rendszerigényt is közölt a Naughty Dog, amelyek alapján nem kell erőmű a játék alá, de bajban lehetnek azok, akiknél az őrült árak miatt elmaradt az elmúlt években a videókártya cseréje.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!