Most már tényleg jön a Steam Deck

valve steam deck videojáték játékkonzol
Steam Deck
Vágólapra másolva!
Három napjuk lesz az előrendelőknek a vásárlásuk véglegesítésére.
Vágólapra másolva!

A január közepi megerősítést követően a Valve újból tájékoztatást adott a Steam Deck kézikonzolja kapcsán, állítása szerint a terméket annak idején az elsők között előrendeltek február 25-től kezdve kapnak majd e-mailes értesítést a vásárlásuk véglegesítéséről.

Steam Deck Forrás: Valve

Az e-mailen kapott linken keresztül három naptári nap áll majd a rendelkezésükre a vételi ár fennmaradt részének kifizetésére, plusz a kiszállítási cím és hasonló adatok végső ellenőrzésére. Az időből kifutottak rendeléseit törli a Valve, az előlegüket pedig visszafizeti. A levelekre leggyorsabban reagálók konzoljai február 28-án kerülhetnek a kiszállítást végző futárszolgálatokhoz, így március első napjaiban már ott is lehet az ajtajuk előtt a Steam Deckjük.

A Valve szerint a következő hetekben már érkeznek majd független beszámolók a Steam Deckről, az első komoly tesztek embargója pedig február 25-én jár le. Ennek megfelelően az előrendelőknek lesz lehetőségük független vélemények alapján eldönteni, hogy valóban kérik-e a terméket, bizonytalanság esetén a megerősítő levélre való válaszadás elmulasztásával le tudják mondani a vásárlást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!