Felhőtárhellyel segíti a mobilváltást a Samsung

samsung galaxy z fold4
Vágólapra másolva!
Nincs tárhelylimit, de legalább Android 14 rendszerű Galaxy kell a működéséhez.
Vágólapra másolva!

Masszívan egyszerűbb és felhasználóbarátabb lesz a jövőben a Samsung Galaxy okostelefonok közti váltás. A cég frissen bejelentett Temporary Cloud Backup (átmeneti felhős mentés) szolgáltatásával a mobilozók egyszerűen felmásolhatják majd a felhőbe a régi mobiljukon lévő szinte összes adatukat (például képeket, videókat, internetről letöltött fájlokat, telepített appokat, a kontaktlistájukat, az SMS-ezésüket), majd az új készülékük beállításakor letölthetik annak a háttértárára az információkat.

Könnyen áttekinthető és kezelhető a Temporary Cloud Backup Forrás: Samsung

Az ingyen használható átmeneti felhős mentés használatakor az ügyfeleknek nem kell tárhelylimit elérésétől tartaniuk, pusztán annyi megkötés van, hogy az egyes feltöltött fájlok legfeljebb 100 GB méretűek lehetnek. A felhőbe mentett fájlok a feltöltésüktől számított 30 napig maradnak meg a Samsung kiszolgálóin, így a mentés elkészítését követően egy hónapon belül meg kell ejteni az adatok új mobilra vagy táblagépre való letöltését.

A Temporary Cloud Backup az Android 14 és OneUI 6.0 rendszerszoftvertől válik elérhetővé, az ősz során első körben Dél-Koreában debütál a Galaxy S és a Galaxy Z családokba tartozó mobilokon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!