Bolondot csináltak a meztelen nők a Twitch-ből

firedancer twitch
Akció közben a "cenzúrázócsík" feltalálója
Vágólapra másolva!
Az Amazon videós portálja, a Twitch láthatóan maga sem érti, hogy a szabályai szerint hol van az elfogadható meztelenség határa.
Vágólapra másolva!

Mindig is óriási dilemmát jelentett az élő közvetítésekre szakosodott Twitch számára, hogy milyen jellegű erotikus tartalmakat engedjen meg a streamereknek, de általánosságban véve a konzervatívabb irányvonalat követte. Ez érthető, hiszen rengeteg fiatalkorú használja a portált, a videójátékok élő közvetítésének hátán lett sikeres, nem az erotikán lovagolva.

Akció közben a "cenzúrázócsík" feltalálója Forrás: firedancer / Twitch

Az elmúlt egy hétben viszont óriási káosz alakult ki, feltehetően a jobb nézettségek érdekében a Twitch lazított az erotikával kapcsolatos szabályain, ám a mindig kiskapukat kereső közvetítők gyorsan kifogtak rajta, így két nappal később részlegesen kénytelen volt visszavonni a változtatásokat.

A vezetőség számára a legújabb fejfájást a topless streamelés okozza, ennek során a testükből pénzt keresni kívánók a kamera megfelelő beállításával, újabban pedig „cenzúrázócsíkokkal" pont annyit nem mutatnak meg magukból a közönségnek, amennyiért már biztosan kitiltás kapnának.

A kicsíkozásos megoldást a firedancer néven futó streamer találta ki, a kolléganői pedig azonnal másolni kezdték, még a bikinis fürdőzéssel előállt Amouranth is csatlakozott, bár ő további innovációt végrehajtva a felsőtestén viselt fizikai csíkkal takarta ki magát. Az éppen legújabb változat a témára, hogy egyes streamerek már teljesen meztelenül jelennek meg a kamerák előtt, és pixelesítéssel takarják ki magukat.

Az aktuális fejleményekre annyit volt képes reagálni a Twitch, hogy látszólag a saját szabályainak ellentmondva kitiltotta az említett firedancert, majd 24 órán belül visszaengedte az oldalra.

Az elmúlt napokban végleg nevetségessé tették az erotikában utazó streamerek az Amazon tulajdonában lévő szolgáltatást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!