A Microsoft szerint teljesen megújul a PlayStation 5

sony playstation 5 ps5 gamepad játékkonzol videojáték kontroller
Sony PlayStation 5
Vágólapra másolva!
Ráadásul az ősszel érkező modell árazása kapcsán is van tippje a vállalatnak.
Vágólapra másolva!

Érdekes játékipari információk kifogyhatatlan tárházának tűnik az egyesült államokbeli Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) és a Microsoft pere, az Activision Blizzard felvásárlását megakadályozni próbáló eljárás betekintést enged a gamerek számára a szívüknek kedves üzlet kulisszatitkaiba.

Mindkét jelenlegi modell leváltja ősszel az opcionális optikai meghajtójú PlayStation 5 Forrás: FOX / Pexels

A bíróság által nyilvánosságra hozott iratokból most épp az derült ki, hogy a Microsoft szerint idén ősszel teljesen megújul majd az Xbox Series gépekkel rivális konzol. A vállalat által PlayStation 5 Slim néven emlegetett új modellt a várakozások szerint 399,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron dobja majd piacra a Sony, azaz egy árban lesz az optikai meghajtó nélküli PlayStation 5 Digital Editionnel.

Ez nem nagy meglepetés, régóta keringő pletykák szerint a PlayStatin 5 idei hardveres frissítése lesz az eddigi leglátványosabb: a konzol idei verziója teljesen leváltja az eddigi PlayStation 5 és PlayStation 5 Digital Edition gépeket, alapvetően nem lesz benne optikai meghajtó, azonban igény esetén az külön megvásárolható és házilag beépíthető lesz a házába.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!