Nappali és éjszakai szenzor is van az új akciókamerán

sjcam sJ20 dual lens akciókamera
Nappali és éjszakai használatra szánt kamerát is kínál az SJCAM SJ20 Dual Lens
Vágólapra másolva!
Az olcsó külső akkucsomaggal akár hét óra is lehet az üzemideje.
Vágólapra másolva!

Bemutatta a világ első dupla kamerás akciókameráját az SJCAM, a gyártó állítása megoldható vele az efféle termékek vásárlóinak egyik legnagyobb nyűge, a rossz fénykörülmények közti videórögzítés. Az SJ20 Dual Lens előlapján lévő f/2.0 rekesznyílású szenzort nappali, míg az f/1.3 apertúrájú társát éjszakai videózásra szánja a vállalat, mindkettő kamera 135° látószögű.

Nappali és éjszakai használatra szánt kamerát is kínál az SJCAM SJ20 Dual Lens Forrás: SJCAM

Az akciókamera legfeljebb 4K felbontású és 30 képkockás videók rögzítésére képes, bár 2K felbontásban már elérhető a 60 FPS, Full HD-ben pedig a 120 képkocka is. Fotókat legfeljebb 20 MP felbontásban rögzíthetnek a vevők. A gyártó hét órás akkus üzemidőt ígér, azonban ehhez nem elég a beépített 800 mAh-es akku, csatlakoztatni kell a 20 dollárért külön kapható külső akkucsomagot is. Külső akkucsomag nélkül állítólag olyan 2,5 órányi 4K-s videó készítésére képes.

Az SJCAM SJ20 Dual Lens további érdekesebb tulajdonságai közül kiemelhető a hattengelyű képstabilizáció, a mozgásérzékelős videórögzítési mód, az élő streamelési lehetőség, a vízállóság 5 méteres mélységig, az 1,3 hüvelykes előlapi és 2,29 hüvelykes hátlapi kijelző. A termék forgalmazása már megkezdődött, a gyártó bruttó 113 ezer forintot kér érte a webshopjában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!