Britney Spears megelőzte Ashton Kutchert a Twitteren

Vágólapra másolva!
Britney Spears lett a Twitter legnépszerűbb felhasználója: összesen 4,95 millióan követik bejegyzéseit, ami tízezer fővel múlja felül az eddigi csúcstartó Ashton Kutcher népszerűségét.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő ezzel a "teljesítményével" túlszárnyalta Ashton Kutcher amerikai színészt is, akinek rövid üzeneteit 4,94 millióan olvassák. Spears természetesen Twitter-üzenetben fejezte ki az elsősége feletti örömét: "Újjé! Első vagyok a Twitteren! Köszönöm!" Kutcher azonban csak annyit reagált: "Nekem teljesen mindegy".

Tavaly áprilisban Kutcher a CNN amerikai hírügynökséggel nyilvános fogadást kötött, amelyet meg is nyert: ő lett az első twitterező, aki elérte az egymilliós olvasótábort. Kutcher felesége, Demi Moore színésznő szintén lelkesen osztja meg rövid üzeneteit a világgal, és több mint 2,72 millió olvasója van.

A Twitteren a felhasználók maximum 140 karakteres üzeneteiket oszthatják meg a világgal, vagy ismerőseikkel. Az oldal regisztrált felhasznóinak száma 2009 végére már elérte a negyvenmilliót. Spears természetesen Twitter-üzenetben fejezte ki az elsősége feletti örömét: "Újjé! Első vagyok a Twitteren! Köszönöm!" Kutcher azonban csak annyit reagált: "Nekem teljesen mindegy".