Show-műsorban futott össze Zuckerberg a hasonmásaival

Vágólapra másolva!
A Saturday Night Live (SNL) című programban ismerkedett meg Mark Zuckerberg az őt játszó színészekkel. A Facebook alapítója nemcsak a Social Network című film sztárjával, hanem az őt gyakran parodizáló SNL-színésszel is találkozott.
Vágólapra másolva!

"De miért nem mehetek ki, én vagyok az igazi Mark Zuckerberg" - panaszkodott a kuliszák mögött a Facebook alapítója, míg a Saturday Night Live színpadán Jesse Eisenberg és a tévéműsor Zuckerberg-paródiáiban játszó Andy Samberg beszélte meg, milyen Zuckerberget alakítani. A Facebook alapítója még könyörögni is hajlandó volt az alaposan bekamerázott kulisszák mögött, hogy engedjék ki az ál-Zuckerbergek közé. "Az a srác olyan, mintha a gonosz ikertestvérem lenne. Ezek kockák" - kommentálta a hasonmásokat.

Forrás: [origo]
Komoly gyűjteményből válogathattak a nézők

A Zuckerberg színpadra kerülése után történtekről megoszlanak a vélemények. A CNet Technically Incorrect blogja szerint a Facebook alapítójának szereplése különösen kínos volt, és bár ezt megpróbálta egy bökésről (poke) szóló viccel enyhíteni, nem sikerült neki. A beszélgetés azzal ért véget, hogy Zuckerberg elmondta, hogy látta a Facebook-filmet, és tetszett neki.