IPados tarifacsomag a T-Mobile-tól

Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megjelent a hazai Apple boltokban a cég tavasszal bemutatott táblaszámítógépe, az iPad. A T-Mobile már be is jelentette a Wi-Fi + 3G készülékekhez kialakított hűség nélküli, bármikor lemondható mobilinternet-csomagjait.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile ma bejelentette, hogy november 30-tól iPad készülékekhez kialakított mobilinternet tarifacsomagokat vezet be Magyarországon. A tarifacsomagok hűségszerződés nélkül elérhetőek lesznek, vagyis bármikor aktiválhatók vagy lemondhatók.

Az iPad lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy alkalmazásaikhoz és tartalmaikhoz minden korábbinál közvetlenebb, intuitívabb és szórakoztatóbb módon férhessenek hozzá. Böngészhetnek a weben, küldhetnek és fogadhatnak e-maileket, nézegethetik és megoszthatják fotóikat, HD minőségű videókat nézhetnek, zenét hallgathatnak, játszhatnak, e-könyveket olvashatnak és így tovább, mindezt az iPad forradalmian új, "multi-touch" képernyős kezelőfelületén.

Forrás: [origo]
A netezés és filmnézés mellett térképnek is jó az iPad

A Wi-Fi + 3G-s iPad modellek csupán 13 milliméter vastagok, súlyuk pedig csak 700 gramm, tehát vékonyabbak és könnyebbek bármelyik laptop-nál vagy notebook-nál. A készülék üzemideje netes szörfölés, Wi-Fi használat, videonézés illetve zenehallgatás esetén 10 óra, a 3G-s adathálózaton keresztül történő webes szörfölés esetén pedig maximum 9 óra.

Hivatalosan is kapható már

A tíz colos kijelzővel rendelkező, az iPhone-okkal azonos rendszert futtató kütyü nyár közepe óta kapható az Európai Unió más országaiban is, ezért aki nagyon vágyott rá, már korábban beszerezhette. A külföldi rendeléstől tartó, és a nem hivatalos forgalmazókban nem bízó vásárlók most már a hazai Apple kereskedésekben is megtalálhatják a táblagépet. Az iPad legkisebb, 16 gigabájt memóriával rendelkező, csak wifi kapcsolatra képes verziója 148 ezer forintba kerül, a mobilnettel is felszerelt 64 gigás csúcsmodell ára pedig 238 ezer forint.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.