Sony Ericsson X1 a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
A Sony Ericsson idei csúcskészüléke elsőként a T-Mobile-nál lesz elérhető. A japán-svéd gyártó gyakorlatilag minden ma létező mobiltelefonos szolgáltatást belepakolt az új favoritba.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile 2008-ban kizárólagosan forgalmazza a Sony Ericsson új, különleges készülékét, az X1-et. A kisméretű X1 800x480 pixel felbontású TFT LCD-érintőkijelzővel és QWERTY-billentyűzettel, valamint optikai joystickkal egyaránt rendelkezik, megkönnyítve ezzel a készülék használatát és az adatbevitelt, illetve a mobiltelefonon keresztül történő böngészés is jóval élvezhetőbbé vált a gyártó korábbi termékeihez képest.

A legújabb Windows Mobile 6.1-es operációs rendszernek és az egyedi Xperia kezelőfelületnek köszönhetően az X1 képességei méltók a korábban P-sorozat néven aposztrofált Sony Ericsson okostelefonok táborához. A készülék képes teljes weboldalak megjelenítésére, egyszerre több email-postafiókot kezel, tartalmaz dokumentumszerkesztő alkalmazásokat, és a multimédiás szolgáltatások egyaránt elérhetők. A beépített A-GPS-vevőnek köszönhetően az X1 navigációra is alkalmas. Az adatkommunikációra termett készülék esetén a gyors adatátvitelt a 3G/HSDPA/HSUPA és a wifi biztosítja, A hátlapba épített 3,2 megapixeles, autófókuszos kamerának köszönhetően az X1 a fotózás és a videofelvételek terén a méltán híres K800i-hez hasonló képességekkel rendelkezik.

Az X1 új előfizetéssel és 2 éves hűségnyilatkozattal 129990 forintért kapható a T-Mobile-nál, és 49950 Ft-os kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletre is elvihető. A készülékhez választott Net csomagra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén két teljes hónapon át havidíjmentesen lehet internetezni az újdonsággal.