Vágólapra másolva!
A Jerry Springer Show-t választotta az amerikai TV Guide minden idők legrosszabb tévéműsorának.
Vágólapra másolva!

A nálunk is látható talk show a TV Guide szaklap szerkesztői szerint vezeti a valaha készített legtöbb kárt okozó televíziós műsorok listáját - írja a CNN.com.

Universal A showműsor, amely botrányos vendégei visszataszító viselkedéséből kovácsolt sikert, olyan tv-programokat előz meg a listán, mint a huszonegyedik helyen landoló Baywatch, a huszonötödik helyen található Ki akar multimilliomoshoz férhez menni? show a Fox tv-társaságtól, vagy Sally Field komédiasorozata a negyvenkettedik helyen.

"Társadalmunk történetében sok szörnyű tv-műsor volt már, de egyik sem emelte a büntetendő televíziózást olyan művészi fokra, mint a Jerry Springer Show." - indokolta a TV-Guide döntését Steven Reddicliffe főszerkesztő.

Richard Dominick, a műsor producere ironikusan reagált a díjra, az Oscar-díjjal jutalmazott sztárokat parodizálva.
"1991 óta, mióta a show indult, soha nem méltatott minket figyelemre az Akadémia. Nagyon örülünk ennek a rangos elismerésnek. Ezúton szeretnék köszönetet mondani édesanyámnak."

Jerry Springer Show hivatalos oldalahttp://www.jerryspringer.com/

A legrosszabb tv-műsorok listájának második helyezését egy hatvanas évek-beli komédiasorozat kapta, az "Édesanyám egy autó". A sorozat egy férfiról szólt, akinek anyja halála után autóként reinkarnálódott.