A szenvedélyes Matthew Perry

Vágólapra másolva!
A leginkább egy amerikai tévésorozatból, a Jóbarátokból ismert sztár szenvedélybetegségeiről vallott. Perry négy évig volt a kábítószer és az alkohol rabja.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIMatthew Perry, a Jóbarátok című sorozat Chandlerje nemrégiben ismét szenvedélybetegségeiről vallott a People magazinnak. A fiatal színészt annak idején megszédítette a hirtelen jött gazdagság és népszerűség. Saját bevallása szerint éveken át egyik partiból a másikba sodródott, miközben a lányokat is ugyanolyan sűrűn váltogatta, mint a szórakozóhelyeket. Ebben az időben a méregdrága kocsik és a nők mellett a kábítószer és az alkohol lett a legnagyobb szenvedélye. Életének "sötét korszaka" négy éven át tartott - akkoriban hiába próbálta leküzdeni függőségét, holott már a sorozat készítői is figyelmeztették, amit tesz, beláthatatlan következményekkel járhat.

Élete akkor jutott igazán mélypontra, amikor rendszeresen "eszelős mennyiségű pirulát" vett be egyszerre, és aztán a nap hátralevő részében megivott még vagy egy liter vodkát. Azóta már sikerült leszoknia a drogról, de mint mondja: "ez egy hosszas folyamat, nem olyan dolog, amin az ember egyik napról a másikra túl tudja tenni magát".

Friends: az NBC tévétársaság hivatalos oldalahttp://www.nbc.com/Friends/index.html

A sztár megpróbáltatásai a kábítószerektől való szabadulása óta sem értek véget. Az elvonás következményeként ugyanis jó néhány kilót felszedett magára, a súlyfelesleg pedig ugyancsak nemkívánatos jelenség szakmájában. Perry fogyókúrázni kezdett, hogy kedvese és a filmipar elvárásainak egyaránt megfeleljen.

Korábban:
Zellweger titkos Jóbarátja
Népszerű a Jóbarátok szülőágya
A Jóbarátok útjai szétválnak