Nem akarja folytatni a Maffiózók sztárja

Vágólapra másolva!
James Gandolfini beperelte az HBO mozicsatornát, mert az tudtán kívül állapodott meg a társaság által gyártott tévésorozat, a Maffiózók folytatásáról. Az HBO viszont azért indított pert Gandolfini ellen, mert a 44 éves színész nem kíván tovább szerepelni a komédiában, amely több millió dolláros bevételkiesést jelentene a csatorna számára.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Az HBO mozicsatorna beperelte egyik saját készítésű sorozatának, a Maffiózók-nak főhősét alakító James Gandolfinit, amiért az nem hajlandó tovább folytatni a sorozatot.

A színész a The New York Times című lap egy korábbi cikkéből szerzett tudomást arról, miszerint a produkció szellemi atyja, David Chase aláírta az ötödik széria elkészítéséről szóló szerződést. A hírre reagálva Gandolfini kijelentette: nem hajlandó tovább szerepelni a sorozatban. Indoklásában szerződésének azon pontjára hivatkozott, amely a készítőket arra kötelezi, hogy 10 napon belül értesíteniük kell őt arról, ha a sorozat folytatásáról tárgyalnak.

Az HBO jogászai azonban perre vitték az ügyet azzal az indokkal, hogy a 44 éves színész kilépése több millió dolláros veszteséget okozna a társaságnak.

James Gandolfini honlapjahttp://members.ozemail.com.au/~manwithnoname/

"Gandolfini jelentős summával fog tartozni az HBO-nak, amennyiben március 24-éig nem teszi tiszteletét náluk" - jelentette ki Bert Fields, a csatorna jogi képviselője.

Ezt megelőzőleg James Gandolfini is beperelte a társaságot arra hivatkozva, hogy az nem kényszerítheti őt a sorozat folytatására.