Bizonytalan a tv2-s Lucifer szereposztása

Vágólapra másolva!
Alföldi Róbert a színház után egy szórakoztató talkshow-ban is el akarja játszani Lucifert. A színész új műsora, amelyben többek között Garas Dezsővel és Ganxta Zolee-val beszélget az aktuális hírekről, április 9-én látható először. Superman, a műsor egyik szereplője azonban még közvetlenül a premier előtt sem tudta, hogy elvállalja-e a további fellépéseket.
Vágólapra másolva!
Forrás: tv2
Alföldi Róbert

A tv2 új arca, Alföldi Róbert a Lucifer című új műsoráról tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a show-ban, korábbi színházi szerepéhez hasonlóan, az örök kétkedőt akarja játszani. A beszélgetős programokba minden alkalommal két-két vendéget hív az elmúlt hét legérdekesebbnek talált személyiségei közül, akiket Alföldi mellett közismert szereplők faggatnak majd.

A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a Lucifer-ben egymást váltva helyet kap Garas Dezső, Ganxta Zolee, Kecskés Karina, Udvaros Dorottya, Almási Éva, a Friderikusz Sándor által egykor vezetett Fantasztikus Európa két szereplője, az olasz Gianni Annoni és az ír Sean Murphy, valamint Szervét Tibor, Szilágyi Tibor, Bálint Antónia, Jakupcsek Gabriella, Frei Tamás, Geszti Péter, Erdélyi Zsolt (Superman), Fekete László és Rocker Zsolti.

Forrás: ORIGO
Kecskés Karina és Garas Dezső

A kétkedő kommentárokkal és szórakoztató elemekkel tűzdelt Lucifer-ben minden alkalommal jelentkezik a Nyócker című első magyar animációs szappanopera, az egyes adásokban pedig a közismert szereplők valamilyen műsorszámmal reagálnak az aktuális eseményekre. A Lucifer előzetesében Geszti Péter és Superman többek közt a terrorizmussal foglalkozó saját szövegű rapszámot adtak elő.

Kereszty Gábor, a tv2 vezérigazgatója a sajtótájékoztatón azt mondta, a műsor, amelynek első adása április 9-én szerdán, este tíz óra előtt tíz perccel kezdődik, nagyon más lesz, mint a konkurens RTL Klub Heti hetes című beszélgetős kabaréja. Kereszty Gábor és Alföldi Róbert elmondták, hogy az új show-nak hagynak időt a magas nézettség elérésére, bár azt remélik, már az első adás is kiemelkedő eredményt produkál. A vezérigazgató azt is közölte, még nem tudják, a műsorrendben hol lesz a Lucifer végleges helye, de bármi lehetséges. Alföldi szerint a cél a szombat este, ami a több éve sikeres Heti hetes sugárzási időpontja.

A tv2 és Alföldi szándékai mellett a Lucifer szereposztása körüli bizonytalanság is befolyásolhatja a műsor tartalmát. A beharangozóban említett Superman, aki a műsorhoz készített előzetes felvételeken is szerepelt, még gondolkodik, hogy elvállalja-e a további fellépéseket. Az egykori Est FM rádió műsorvezetője, reklámvállalkozó az április 8-i újabb felvételen rövid időre megjelenik, de későbbi szerepe bizonytalan. Supermant a műsor április 7-i felvétele gondolkodtatta el, amely, szerinte, az összeszokottság hiánya, illetve néhány szereplő viselkedése miatt kaotikus volt. Erdélyi kijelentette, hogy Fekete Lászlóval többet nem akar egy műsorban szerepelni, mert az erőművész, szerinte, túlkiabálta a műsort. Gianni Annoniról pedig azt állítja, hogy az olasz férfi a nyelvi korlátok miatt egyszerűen nem érti a kifinomultabb vicceket. Az elbizonytalanodott Lucifer-szereplő a gyenge humoristának nevezett Rocker Zsoltival sem akar közös show-ban szórakoztatni. Superman a műsor újabb, keddi felvétele előtt azt nyilatkozta az [origo]-nak, még gondolkodik a Lucifer-ben vállalt szerepén, mert a tv2 iránt baráti érzéseket táplál, de a műsor előző napi felvételén tapasztalt moderációs problémákat meg kell oldani.