Liptai Claudia megcsúnyul a tv2-n

Vágólapra másolva!
Október második hetében indul Liptai Claudia új show-ja, amelyben a tv2 műsorvezetője többször külsőt vált.
Vágólapra másolva!
Forrás: tv2
Liptai új szerepben

A Folytassa, Claudia! című, hétvégenként jelentkező kabaréban Liptai Claudia műsorvezetőként és színésznőként is fellép. Liptai műsoronként több szerepben is látható majd, előfordul, hogy percenként más-más bőrébe bújik, így a Betty, a csúnya lány című tévésorozat címszereplőjét is utánozni fogja. A tv2 szerint a műsorban hagyományos kabaréjelenetek, sorozatparódiák és külső helyszíneken felvett jelenetek is lesznek.

"A kolumbiai szappanoperát nemcsak nálunk, de világszerte imádjak a nézők, ezért döntöttünk úgy, hogy elkészítjük a sorozat paródiájat"- mondta Szilágyi Adrienne, az új műsor producere.

A Folytassa, Claudia! főcímét az Oscar-díjas Rofusz Ferenc készítette, a főcímzene pedig Hrutka Róbert szerzeménye.

Liptai Caludia korábban a róla elnevezet show-t vezette a tv2-n, de a kereskedelmi csatornánál tavasszal úgy döntöttek, új műsort készítenek a színésznővel.

Liptai Claudia-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/media,_hirkozles/tomegkommunikacio,_media/mediasztarok/Liptai_Claudia/

Liptai Claudia korábban azt állította, "a merőben új, teljesen szokatlan és eredeti műsor" sok felkészülést és munkát követel tőle. A tv2 közlése szerint munkatársuk ezért a csatorna vezetőit arra kérte, hogy napi talk-show-jából kiszállhasson. A Claudia Show 2003 első negyedévében minden hónapban alulmaradt vetélytársa, az RTL Klubon sugárzott Mónika Show című beszélgetős műsorral szemben, amelynek előnye folyamatosan nőtt.