Fiatal nők öreg milliomosért versenghetnek

Vágólapra másolva!
Idősödő és gazdag férjre vágyó fiatal feleségjelölteket keres a Channel4 brit kereskedelmi tévé új valóságshow-jához.
Vágólapra másolva!

A tervezett műsorban tizennyolc és harminc év közötti hajadonokat várnak, akik ezúttal nem a korábbi párkereső show-kban megszokott fiatal, jóképű és gazdag főszereplőért, hanem egy idős férfiért versenyezhetnek egymással. A meghódítandó személy fő vonzereje a producerek számítása szerint nem külseje, vagy jelleme, hanem a pénze lesz.

Az új műsor ötletét a Channel4 átverős műsora, a Pilot Show egyik szereplője adta. A program lényege, hogy egy nem létező tévé nevében ötletbörzét hirdetnek, ahová ismert és ismeretlen embereket is meghívnak, majd titokban felveszik, ahogy a résztvevők lelkesen magyarázzák, sokszor meghökkentő terveiket. A show-ban elhangzó ötleteket eddig csak utólagos gúnyolódásra használta a Channel4, de az egyik elképzeléssel most kivételt tesz.

Az öregedő milliomos és fiatal nők főszereplésével készülő műsor amatőr ötletadója mellett a producereket az egykori sztriptíztáncosnő és Playboy-sztár, Anna Nicole-Smith házassága is megillette - a közismert nő az idős és dúsgazdag amerikai J Howard Marshallt választotta férjül - írta az Ananova.

A Channel4 munkatársai azt is bejelentették, hogy a műsorba már három korosodó milliomos jelentkezett, akik a tévéshow-tól várják, hogy révbe érjenek és megtalálják jövendőbelijüket.

"Egyikük Amerika egyik legbefolyásosabb embere. Lehet, hogy őt fogják nyolc részen keresztül kísérteni a gazdag férjet akaró hölgyek" - nyilatkozta a stáb egyik tagja, aki azt is elmondta, hogy a még cím nélküli műsor 2004-ben kerül képernyőre.