Erdei Zsolt katasztrófát hozott a Megasztárra

Vágólapra másolva!
González mellett a TV2 tehetségkutató versenyét is legyőzte Erdei Zsolt bokszoló, akire több mint hárommillió tévénéző volt kíváncsi szombat este. A Megasztár előző napi része szintén alulmaradt az RTL Klub műsorával szemben.
Vágólapra másolva!

Kiemelkedően magas nézettséget ért el az RTL Klub január 17-i, szombati programja, Erdei Zsolt és a mexikói César González bokszmérkőzésének esti közvetítése. A félnehézsúlyú ökölvívók meccsére 3 millió 35 ezer tévénéző volt kíváncsi, míg a TV2 párhuzamosan sugárzott konkurens műsorát, a Megasztár-t csupán harmadannyian, 1 millió 80 ezren választották.

A kereskedelmi televíziók célközönsége, a 18-49 éves korosztály körében a többséget szintén Erdei érdekelte jobban. A fiatalabbak közül a bokszműsort 1 millió 430 ezren, a TV2-s tehetségkutatót pedig 537 ezren választották.

A nézettségi versenyben az előző nap, január 16-a is hasonló eredményt hozott. A péntek esti műsorok közül szintén az RTL Klub kínálata volt vonzóbb a tévézőknek. A Való Világ 3 beszavazó részét 2 millió 80 ezren , a TV2-s Megasztár-t pedig feleannyian sem, 910 ezren követték.

A reklámozók szempontjából fontos ifjabb nézők körében a VV3 930 ezres, a tehetségkutató pedig 421 ezres nézettséget ért el.