Anikó kérői bemutatkoznak A Nagy Ő-ből

Vágólapra másolva!
A TV2 párkeresőshow-jának új részében huszonöt férfi verseng a Való Világból megismert Anikóért. A kérők közül többen már a műsor előtt megmutatják magukat, az ő fényképeik láthatók galériánkban.
Vágólapra másolva!

Március 9-én debütál Magyarországon az amerikai ABC csatorna Bachelorette című párkeresőshow-jának hazai változata, A Nagy Ő második része.

A műsor címszereplője Molnár Anikó, akiért huszonöt férfi verseng majd, köztük egy amerikai bankár is. A 2003 nyara óta Magyarországon élő John - akinek a magyartudása, akárcsak Anikó angolja még gyenge - többek között egy masszőrrel, Magyar Bálinttal küzd majd a Való Világ-ban megismert nőért. A további férfiak, illetve Anikó mellett a műsor állandó tagja a párkereső tavalyi részének szereplője, Rácz Anita is, aki a Nagy Nő tanácsadója, beszélgetőtársa lesz, a műsorvezető pedig Szarvas László marad.

Anita a tavaszi sorozatban a címszereplővel minden epizód után megbeszéli, kit és miért kellene kiejteni a műsorból, amelyből már az első rostálás után négy férfinak kell távoznia. "Anita az első sorozatban arról vált híressé, hogy mindig kimondta, amit gondolt" - indokolta a fiatal nő ismételt kiválasztását Radnai Péter, A nagy Ő producere.

A keddenként műsorra kerülő heti párkereső néhány ponton különbözik a 2003-as sorozattól. A producer szerint - mivel ezúttal egy nő rokonszenvét kell elnyerni - kalandtúrák, illetve úgynevezett férfiassági próbák is lesznek a Nagy Ő rokonszenvéért küzdő résztvevők számára.

Más helyen lesz a szereplők lakóhelye is, Anikó nem ott kap szállást, ahol Noszály Sándor, ideiglenes otthonának egy rózsadombi luxusingatlant jelöltek ki. További változás, hogy a rózsaceremóniákat az udvarlók rezidenciáján rendezik majd.