Megfakult sztárok valóságshow-ban

Új típusú valóságshow-n dolgoznak az Egyesült Államokban. Tévéproducerek leszálló ágban lévő sztárokat zárnának össze egy lakásba, hogy médiából ismert embereket is kukkolhassanak a nézők.

Közismert emberek szerepeltetésével akarja fokozni a valóságshow-k vonzerejét Amerikában a Warner Bros. A szórakoztatóipari cég szerint, ha az ismeretlen emberek mindennapjait közvetítő show-k a legnépszerűbb műsorok közé kerültek, akkor összezárt sztárok kukkolása is garantált sikert hoz.

A tervezett sorozat címe Szürreális élet,  amelyben a szórakoztatóipar világának ismert, de már kevéssé kelendő hírességei szerepelnének. A jelentések szerint a show-ba beválogatták a kilencvenes évek legelejének sztárját, M. C. Hammert is, aki 1990-ben, eddigi legnagyobb sikereként, a U Can't Touch This  című lemezéért Grammy-díjat kapott. M. C. Hammer később leszálló ágba került, amit anyagi csődje is súlyosbított, jelenleg pedig tévéprédikátori feladatokat vállal. Az új tévés mutatvány másik húzóneve várhatóan a Mötley Crüe együttes énekese, Vince Neil lesz. Mellettük helyet kap még a bekamerázott házban több más, Amerikában ismert, múltbéli sztár, köztük Michael Jackson egyik régi barátja, Emmanuel Lewis színész is.

A Szürreális élet című sorozat eredetileg szeptemberben kezdődött volna, de a producerek további időt kértek a szereplőválogatáshoz, amely szerintük a bizarr sorozat sikerének kulcsa.

KAPCSOLÓDÓ CIKK