Sztárok és nyuszik a legszexisebb jelenetekben

Ursula Andress bikinis epizódja a Dr No című, 1962-es James Bond-filmben minden idők legerotikusabb mozgóképsora - állítja az egyik nagy brit kereskedelmi televízió.

Negyvenegy évvel ezelőtt láthatta először a közönség, amint Ursula Andress sárga fürdőruhájában kiemelkedik a tengerből kagylókat lóbálva, derekán egy nagy tőrrel. A csábító gyöngyhalászt, Honey Ridert bemutató emlékezetes képeket a Chanel 4 nevű brit kereskedelmi tévé A 100 legszexisebb pillanat nevű szavazásán választották meg az első helyre - írta az Ananova.

 

A jelenetet a Bond-filmek alkotói is annyira fontosnak tartották, hogy negyven évvel később, a huszadik Bond-filmben Halle Berry ugyanebben a szerelésben jött elő a habokból.

 

Mint a kámfor Lopezzel és Clooneyval

 

 

 

 

 

 

Andres csöpögős jelenetét Sarah Michelle Gellar színésznőnek a Kegyetlen játékok-ban (Cruel Intentions) látható leszbikus csókja követi a népszerűségi listán, amiről ősszel szavazhattak a Chanel4 nézői. "Jó látni, hogy ez az ikon kiállta az idő próbáját és a fiatalabbak versenye ellenére még mindig a legszexisebb szirén" - nyilatkozta a Channel 4 szóvivője, aki arról is beszámolt, hogy a listán egyértelműen a nők uralják.

 

A legszexisebb televíziós és filmes pillanatok versenyében a harmadik helyre is színésznő futott be. Az Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Til Dawn) című alkotás Salma Hayek kígyós jelenetével szerezte meg a bronzot, az epizódban a sztár egy topless bárban látható, amint kihívóan táncol egy hüllővel.

 

A férfiak közül George Clooney-t találták a legvonzóbbnak a nézők. A Mint a kámfor (Out Of Sight) annak ellenére ért el jó eredményt, hogy a főszereplők nem vetik le a ruháikat, és szex sincs a jelenetben, igaz egy időre összezárják őket egy csomagtartóba.

 

Nőkön és férfiakon kívül rajzfilmfigurák is bejutottak a százas lista élbolyába. A Roger nyúl a pácban (Who Framed Roger Rabbit) hetedik helyet ért el Jessica nyuszival.

KAPCSOLÓDÓ CIKK