Komédia öregedő sztárokról

Vágólapra másolva!
Tévés vígjátékot tervez a zeneipar szupersztárjairól az egyik amerikai tévétársaság, aki Elton Johnt kérte fel az egyik szerepre. A brit énekes vállalta a feladatot, de kijelentette, a történet karaktereit nem róla, hanem kollégáiról mintázták
Vágólapra másolva!

Első alkalommal vállakozott tévéfilm szerepére Elton John, aki azu ABC egyik új komédiájában látható majd.

A műsor a pop- és rockzene idősödő sztárjainak világát mutatná be kitalált személyek történetein keresztül. Az egyelőre címnélküli tévés vígjátékot azonban a brit énekes-zeneszerző szerint nem annyira saját személye, inkább kollégái ihlették, az ígéretek szerint a cselekmény kidolgozásakor mások mellett Rod Stewart, Mick Jagger, Freddie Mercury és David Bowie jellemvonásait is beépítik a történet karaktereibe.

"Nem rólam szólna, de mindenki benne lenne, akivel megismerkedtem az elmúlt harminc évben. Az összes sztárral, és mindenféle hóborttal találkoztam már" - mondta az új vígjáték alapjairól Elton John, aki azt ígérte, az új vígjátékban a hírességek mindennapjaihoz tartozó, de a külvilág számára kevésbé ismert barátokat, szeretőket, és üzletfeleket is megörökítik.