Elrabolták az új Hilton-szexvideót

Vágólapra másolva!
Újabb médiabotrányt okozhat Amerikában, hogy néhány napja betörtek Paris Hilton otthonába, ahonnan a realitysztár ékszerei mellett intim jeleneteket ábrázoló felvételeket is elvittek a bűnözők.
Vágólapra másolva!

A Nick Carter, a Backstreet Boys együttes tagja és Paris Hilton szerelmi életét dokumentáló fényképek, valamint videók is eltűntek, miután a szállodatulajdonos-tévésztár házát ismeretlenek kirabolták. A rendőrség szerint a Simple Life című nagy sikerű reality főszereplőjének Los Angeles-i otthonába könnyedén bejutottak az elkövetők, akik feltehetően pótkulcsot használtak.

A Carter-Hilton páros intim jeleneteit ábrázoló felvételek ellopása előtt kevesebb mint egy évvel a hotellánc-örökös egy régebbi szexvideója is idegen kezekbe került. A Paris Hilton és korábbi barátja, Rick Solomon együttlétének perceiről készült videót azóta az interneten árulják, ami először pereskedéshez, majd a haszon elosztásáról kötött megállapodás után kiegyezéshez vezetett.

A botrány azonban nemcsak kínos perceket és anyagi hasznot hozott Paris Hiltonnak, hanem az amerikai sajtó szerint hozzájárulhatott a FOX TV-ben szereplő nő képernyős sikeréhez is. A felvételek és a róluk folyó vita néhány héttel a Simple Life 2003-as decemberi premierje előtt az amerikai média egyik kedvenc témája volt.

Paris Hilton év végi tévés debütálása a jóslatoknak megfelelően kiemelkedően magas nézettséget hozott a FOX TV-nek, azóta pedig már a Simple Life második része megy, szintén nagy sikerrel. Nick Carter karrierje is folytatódik, épp a nyáron jelentette be, hogy többek közt a Backstreet Boys új lemezének munkálatai miatt nincs elég ideje bartnőjére, Paris Hiltonra, akivel magánéleti problémáik mellett ezért is szakítottak.